Team ppw – Jeanine van der Velden

 

Jeanine van der Velden

Praktijkhouder

(PPW-Groningen & PPW-Gorredijk)
Als GZ-psycholoog ligt mijn werkervaring op het gebied van hulpverlening aan volwassenen met een diversiteit aan problematiek. In de afgelopen jaren ben ik in verschillende instellingen en praktijken werkzaam geweest en heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van zowel de zogenaamde ‘eerstelijns problematiek’ als ernstiger psychische en psychiatrische stoornissen en ziektebeelden.Mijn beroepsmatige interesse ligt op het gebied van angstproblematiek (paniek), spanningsklachten, depressieve klachten en trauma. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor de begeleiding van psychosomatische klachten, overbelasting en burn-out.

Mijn aanpak is inzichtgevend, praktisch en ondersteunend van aard. Ik maak daarbij gebruik van inzichten uit de schematherapie, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Vertrouwen, samenwerken en respect zijn daarin voor mij waardevol.

U kunt met mij een afspraak maken in Groningen of Gorredijk.

Jeanine van der Velden (1978)