Team ppw – Evelien von Eije

 

Evelien von Eije

(PPW-Groningen & PPW-Gorredijk)
Als GZ-psycholoog heb ik ervaring met het behandelen en testen van kinderen, jongeren en volwassenen.Ik vind het een uitdaging om psychologische testen in te zetten om een helder en leesbaar verslag te schrijven met daarin praktische handvatten en tips voor het dagelijks leven. Dit verslag kan als handleiding gebruikt worden voor het omgaan met de eventueel ervaren problemen. Voor Psychologenpraktijk Westerhaven verzorg ik dan ook de psychologische diagnostiek.

Ik begeleid voorts jongeren met verschillende problemen, zoals ADHD, PDD-NOS, een licht verstandelijke beperking of hechtingsproblematiek. De begeleiding van de ouders hoort hier vanzelfsprekend bij. Behandeling en begeleiding van bovengenoemde problematiek doe ik binnen mijn eigen ervarend leren project Xperanza. Kijk voor meer informatie op www.xperanza.nl.

Mijn werkwijze is voornamelijk praktisch van aard. Ik vind het belangrijk aan te sluiten bij de cliënt en mijn motto is dan ook: “Doen wat werkt!”.

Evelien von Eije (1979)