Sandra Fielenbach

Sandra Fielenbach

GZ-psycholoog
Mijn naam is Sandra Fielenbach en ik ben Gz-psycholoog. De afgelopen jaren heb ik me onder andere bezig gehouden met wetenschappelijk onderzoek naar alternatieve behandelingsmogelijkheden bij mensen met verslaving. Daarnaast werk ik al geruime tijd als Gz-psycholoog in de forensische psychiatrie, waardoor ik ervaring heb met een ruime diversiteit aan klachten en stoornissen.

In de gesprekken gaan we samen op zoek naar onderliggende factoren die bijdragen aan de ervaren klachten. Hierbij onderzoeken we patronen die door vroegere ervaringen zijn ontstaan, en proberen we disfunctionele patronen te doorbreken. We onderzoeken gezamenlijk wat de belangrijkste doelen zijn voor de therapie en werken aan het herkennen van emotionele behoeftes. Ik werk oplossingsgericht, empathisch confronterend en met veel ruimte voor gevoel en behoeftes. Hierbij maak ik gebruik van methodes en technieken uit de cognitieve gedragstherapie en schematherapie.

Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van hechtings- en traumaklachten, persoonlijkheidsproblemen en zwangerschaps- en fertiliteitsgerelateerde klachten.