Renate Hensen

Renate Hensen

SPORTPSYCHOLOOG VSPN® i.o

Sinds 2019 ben ik VSPN® SPORTPSYCHOLOOG i.o. en heb ik mijn eigen praktijk genaamd Improve your Mind opgericht. Mijn achtergrond ligt in de sportwetenschappen, maar ben mij al tijdens de studie gaan specialiseren in de prestatie- en sportpsychologie. Inmiddels heb ik al vele topsporters op nationaal en internationaal naar hun top mogen begeleiden. Naast sporters help en begeleid ik ook coaches, ouders van sporters, teams en mensen die een prestatie wilt leveren in hun dagelijks leven, sport of werk.

Prestatie- en sportpsychologie staat in het teken van jezelf op sportief en/of persoonlijk vlak willen ontwikkelen. Hulpvragen waarvoor u o.a. bij mij terecht kunt zijn zelfvertrouwen opbouwen, (beter) presteren onder druk (of andere lastige omstandigheden), omgaan met stress, je leven willen structuren, (beter) leren communiceren (bijv. conflicthantering) of balans tussen privé en werk/sport/school. Staat uw vraag er niet bij? Schroom dan niet op mij een mail te sturen, dan kunnen we samen in overleg wat voor trainingen of sessies het beste bij u past.

Neem voor meer informatie eens een kijkje op mijn website. Bellen of mailen mag ook altijd. Ik reageer doorgaans binnen 24u.

renate@improveyourmind.nl

www.improveyourmind.nl