Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte, Flexplek, Supervisieruimte te huur.


Psychologen Praktijk Westerhaven te Groningen (ppw.nl) is te vinden in een smaakvol, goed toegankelijk en luxe pand aan de Friesestraatweg 24-2 te Groningen. De praktijk is gevestigd in een voormalig woonhuis wat maakt dat er een huiselijke sfeer heerst, jij en je klant voelen zich snel op jullie gemak. Het pand is goed bereikbaar. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Op 50 meter afstand van het pand is een bushalte (lijn 315 & 7).


Klik hier voor een virtuele tour van de spreekkamers.

Huidige bezetting.


In de praktijk zijn momenteel drie GZ-psychologen, een basispsycholoog, twee coaches, waaronder een loopbaanadviseur werkzaam, die allen parttime een spreekkamer bezetten. De spreekkamers worden verhuurd aan disciplines die werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg en een ruimte zoeken om praktijk te houden. Zo kunnen de disciplines elkaar versterken en korte overlegstructuren creëren.

Indeling & samenstelling.


Het pand telt vier spreekkamers (max. 4 tot 6 personen) verdeeld over twee niveaus, te weten de begane grond en de eerste verdieping. De kamers zijn voorzien van meubilair: meerdere stoelen & fauteuils, een bureau en tafeltjes, een whiteboard en een internetverbinding. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het serveren van koffie en thee. Op de eerste verdieping is ook een pantry gelegen (zie foto). Op ieder niveau is een wachtkamer te vinden waarin je klanten plaats kunnen nemen en een tijdschrift kunnen lezen.

Ben je geïnteresseerd?


Heb je interesse, of wil je een bezichtiging en/of meer informatie, neem dan gerust contact met ons op:

Website: www.tijek.nl

Email: info@tijek.nl

Telefoon: 0615561856