Mirjam Bekebrede

Mirjam Bekebrede

Coach/trainer/projectleider

Na afronding van mijn studie School Loopbaanadvisering en psychodiagnostiek ben ik direct gaan werken als trajectbegeleider en ben ik mensen vanuit een werkloosheidssituatie gaan begeleiden middels scholing weer naar werk en of direct naar werk.

Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam Voor mijn eigen bedrijf “buro-bekebrede”. Ik werk nauw samen met diverse professionals en heb een breed netwerk welke ik naast de coaching kan inzetten als dat nodig is.

Je kunt bij mij terecht voor korte en langere loopbaantrajecten, Persoonlijke (life coaching,) Re-integratie trajecten en Ontwikkel- Adviezen van NL leert.

Voor groepen geef ik sollicitatie en netwerktrainingen en intervisie volgens de oplossingsgerichte methodiek.

Als Coach leer ik mensen meer regie en plezier te krijgen over en in hun eigen leven. Ik begeleid allerlei soorten mensen vanuit uitkeringssituaties of vanuit werk, via het bedrijf waar ze werkzaam zijn of particulier.

Ik focus mij op de totale persoon, luister, kijk, gebruik intuïtie kennis en ervaring en zie mijzelf als instrument om antwoorden te vinden op wat jij wilt en wat echt belangrijk is voor jou! Ik maak hiervoor onder andere gebruik van technieken volgens de co-active methode, en pas de oplossingsgerichte benadering toe.

Ik ben gecertificeerd noloc/cmi register loopbaanprofessional. En lid van de vereniging voor oplossingsgerichte professionals.

Voor meer informatie en of het inplannen van een afspraak neem een kijkje op mijn website www.buro-bekebrede.nl en of

Stuur mij een berichtje op mirjam@buro-bekebrede.nl en of bel naar 06-18392952

Mirjam Bekebrede
Coach/trainer/projectleider