Maatregelen Corona

Maatregelen Corona 12-05-2020

De praktijklocaties van PPW in Groningen en Gorredijk zullen voor u geopend blijven voor “lopende trajecten”!

De ruimtes zijn groot genoeg om de anderhalve meter regel in acht te nemen. Wel sluiten we de wachtkamers en vragen wij u om stipt op tijd te komen. Bent u onverhoopt toch eerder, dan vragen wij u buiten te wachten. Het dragen van een mondkapje is verplicht totdat u in uw stoel plaats heeft genomen (leuker kunnen we het niet maken, wel veiliger).

Alle reeds ingeplande afspraken (face to face contacten) kunnen naar wens omgezet worden naar een bel- of beeldbelconsult. PPW beschikt over de juiste NEN- & ISO gecertificeerde software/ programmatuur (Therapieland) om de afspraken (online veilig) voort te kunnen zetten. Wanneer u er voor kiest om niet te komen, dient u dit minimaal 24 uur voor aanvang schriftelijk aan ons door te geven middels een email aan : info@ppw.nl.

PPW respecteert de keuze dat u in deze bijzondere periode uw behandeling in on-hold wilt zetten. Echter, PPW is genoodzaakt (no-shows minimaliserend) van u te verwachten dat u minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak uw afspraak afzegt.

Verzuimt u de afspraak op tijd af te zeggen, dan zijn wij helaas genoodzaakt u persoonlijk een factuur voor ‘no show’ (zie voor informatie onze website ppw.nl) in rekening te brengen.

Bij de reeds bij iedereen bekende klachten (rivm.nl) dient u uiteraard wel thuis te blijven voor uw en onze veiligheid. De afspraken zullen dan omgezet worden naar (een) bel-/ beeldbelconsult(en). U zult een link ontvangen per mail om de beeldbelverbinding tot stand te brengen. Deze kunt u op uw telefoon/ tablet/ laptop of desktop openen. Zorgt u alstublieft voor een goede internetverbinding en een rustige ruimte waarin u plaatsneemt.

Al het bovenstaande is erop gericht dat ondanks het Corona virus dit uw behandeling niet in de weg zal gaan staan.

Hopende dat u zich realiseert dat wij ons meer dan gewenst bloot stellen aan besmettingsgevaar. Uw problematiek nemen we serieus en daarom staan we dus ook nu voor u klaar!
 
Blijf gezond en denk om elkaar!

Team PPW Groningen & Gorredijk.