Gerlanda Dijkstra

Gerlanda Dijkstra

Stresscoach

Mijn naam is Gerlanda en ik geloof dat ik met een reden hier op aarde ben. Zoals velen van ons! Alleen hoe kom je erachter wat dat is? In elk mens schuilt wel de behoefte iets bij te dragen.. Wanneer jij op jouw manier een verschil kan maken in de wereld geeft dit vaak de meeste voldoening.

Wat kenmerkt mij?

Als persoon maar ook als coach ben ik rustig, authentiek, liefdevol, open en to the point. Mijn kracht ligt in dingen verwoorden, zowel verbaal in woord als op schrift. Ik ben heldervoelend en helderwetend waardoor ik een ander goed aanvoel en innerlijk vaak ‘weet’ waar de diepere oorzaak zit. Veel hooggevoeligen zullen zich hierin herkennen. Zoals in mijn werkwijze is te lezen heb ik een holistische insteek.

Om tegemoet te komen aan mijn eigen groei, blijf ik mij ontwikkelen door te investeren in trainingen, intervisies en coaching. Ik werk samen met landelijke instellingen en heb, indien nodig, expertisekennis van collega’s in alle vakgebieden tot mijn beschikking. Mijn werk is echt mijn passie! Het geeft ontzettend veel voldoening en ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het voelt ook steady, doordat mijn intrinsieke motivatie hoog is. Eventuele tegenslagen zijn door meer veerkracht makkelijker te dragen. Deze pijlers werken heel goed voor mij.. Coach Gerlanda.

www.senszu.nl