Erwin van der Deen

Erwin van der Deen

GZ-psycholoog

 

Na het afronden van mijn master Klinische Psychologie, begon mijn eerste echte patiëntencontact in 2012. Inmiddels heb ik meer dan 11 jaar directe werkervaring binnen alle facetten van de geestelijke gezondheidszorg. Deze ervaring loopt van intensieve vijfdaagse dagbehandelingen tot kortdurende behandelingen binnen de basis GGZ en alles daartussenin. Tijdens die jaren heb ik daarnaast talloze aanvullende cursussen en supervisies gevolgd binnen ons vakgebied. In 2017 heb ik de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Daarnaast heb ik mijn verder gespecialiseerd in de cognitieve- gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, (complexte) traumabehandeling middels onder andere EMDR en schematherapie.

Buiten mijn werk binnen PPW, werk ik daarnaast nog bij IPGGZ in de specialistische GGZ. Daar geef ik naast verscheidene individuele en groepsbehandelingen ook werkbegeleiding en supervisies aan collega psychologen. Ook ben ik de praktijkopleider van het PPO, wat betekent dat ik collega’s die de post-master opleiding tot GZ-psycholoog volgen begeleidt en beoordeel. Daarnaast zorg ik voor een goed en veilig opleidingsklimaat.

Mijn motto is “kort wanneer het kan, lang wanneer het nodig is”. Tijdens de behandeling ben ik er volledig van overtuigt dat jij voldoende kracht bezit voor een leven zonder mentale klachten. We zullen daarin samen opzoek gaan welke stappen daarvoor nodig zijn en waar het pijnpunt voor jou precies ligt. Tijdens dit harde werken, zorg ik dat er ook nog ruimte is voor wat humor.

Erwin van der Deen (1988)