Dorota Kooij Antkowiak

Dorota Kooij Antkowiak

PDS-therapeut
integratieve therapeut
hypnotherapeut

Als integratieve hypnotherapeut specialiseer ik in behandeling van ALK (aanhoudende lichamelijke klachten, voorheen bekend als SOLK) en in het bijzonder Prikkelbaar Darm Syndroom. Hypnotherapie heeft zich bewezen als een meest effectief behandelmethode voor de PDS klachten en wordt door MDL artsen en huisartsen vaak aan hun patiënten geadviseerd
.
Iedereen die last van PDS heeft weet dat het veel meer is dan buikpijn en een raar ontlasting patroon. Voor je het weet beheerst het je hele leven. Wat je eet, wat je doet en wat je laat, hoe je met de stress omgaat, je slaappatroon en zelfs hoe je ademt – bij alles hou je rekening met je klachten.
Daarom gaan we tijdens de behandeling aandacht besteden aan je hele leven, niet alleen aan de PDS buikklachten. Zodat je uiteindelijk zelf de controle over je leven hebt en je klachten in de hand houdt in plaats van andersom.

Als mijn cliënt kan je verwachten dat ik je vooral serieus neem. Wat niet betekent dat er geen ruimte voor humor is tijdens de therapie. Het één staat het ander niet in de weg. Sterker nog, beide zijn nodig. Ik zie het leven als een combinatie van mooie en lelijke momenten, van blijdschap en van pijn. Wat belangrijk is dat het evenwicht, de balans tussen die twee behouden blijft.

Ik sta je graag bij met mijn enthousiasme en deskundigheid, met empathie en openheid. Dankzij alles wat ik in de loop der jaren geleerd heb en de nodige levenservaring kan ik je helpen jezelf in een ander perspectief te zien, te relativeren en onverwachte oplossingen te vinden, jouw problemen en vragen vanuit een ongebruikelijke kant te benaderen.

Je bent welkom in mijn praktijk in Groningen op maandagen, in Assen op woensdagen en op andere dagen in Winschoten.

Praktijk Andere Weg
https://www.anderewegnemen.nl
contact@anderewegnemen.nl
tel. 0646444242