Annelies Bondo

Annelies Bondo

CoachAnnelief
Mama Coach

Word de vrouw en moeder die je wilt zijn!

In mijn praktijk coach ik moeders die vast lopen in alle rollen die ze in hun leven vervullen, die twijfelen over zichzelf (in relatie tot het moederschap), die stress klachten hebben en niet lekker in hun vel zitten, die disbalans ervaren tussen werk en privé, of die willen onderzoeken wat ze nog meer uit zichzelf en het leven kunnen halen.

We starten altijd met het onderzoeken van jouw vraag: waar loop je tegenaan en wat wil je anders? Met al mijn kennis en kunde ben ik er voor je en help je in beweging komen. Dat doe ik liefdevol maar ook confronterend: ik houd je op een empathische manier een spiegel voor. Ik ga er van uit dat je je eigen expert bent, dat alles al in je zit, maar dat je dat soms kwijt bent geraakt. Ik ondersteun je graag om dat naar boven te halen, om te worden wie je echt bent. Daarbij maak ik vooral gebruik van systemische interventies en oplossingsgericht werken.

Als persoon ben rustig en betrokken, maar ook zeker enthousiast, kritisch empathisch en werk vanuit verbinding. Niet alleen verbinding met elkaar, maar ook met jezelf en zeker de connectie tussen hoofd en hart. Verder geloof ik dat alle oplossingen al in jezelf zitten en dat jij je eigen expert bent. Ik creëer de context waarin jij je eigen oplossingen kunt (her)vinden. 

Meer informatie is te vinden op https://coachannelief.nl/

Foto: studio38c