Amrah van Til

Amrah van Til

Basispsycholoog

Mijn naam is Amrah van Til en ik werk sinds 2014 als zelfstandig basispsycholoog . Na een periode in Leeuwarden te hebben gewerkt, ben ik nu weer terug in het voor mij vertrouwde Groningen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met chronische pijn en/of vermoeidheid, hoogsensitiviteit, zingevingsvragen en burn-out. Ook met trauma’s, angst- of stemmingsklachten kun je bij mij terecht.

In mijn werk combineer ik bewezen methodieken met een praktische, open en mensgerichte (holistische) werkwijze. Zo maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, Acceptance en Commitment Therapie, mindfulness, (familie)opstellingen, EMDR en coaching. Mijn werkstijl is betrokken, empathisch, praktisch en waar nodig confronterend. Ik help jou om weer in verbinding te komen met je eigen kracht en grip te krijgen op je leven. Mijn overtuiging is dat jij in staat bent om er, met hulp, zélf uit te komen.


Zie voor meer informatie over mij en mijn werkwijze www.inverbinding.nu